Νέα

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ

Ήδη από το 2013 η ΑΜΚΕ Μικρός Νότος ξεκίνησε τη συνεργασία της με την καλλιτεχνική εταιρεία Accident Time, με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, και τον καλλιτεχνικό διευθυντή της συγγραφέα και σκηνοθέτη Chris Cooperκαι τον εκπαιδευτικό οργανισμό Jian Xue (ΜΚΟ) με έδρα το Πεκίνο. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η ΑΜΚΕ Μικρός Νότος υλοποίησε το 2019 το πρόγραμμα εκπαιδευτικού θεάτρου «το Τέρας» για εφήβους 12-17 ετών εμπνευσμένο από τη νουβέλα της Μαίρη Σέλλευ «Φρανκενστάιν», που παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (2019, με τη συγχρηματοδότηση & υπό την Αιγίδα του ΥΠΠΟΑ. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ

  1. Η ΑΜΚΕ Accident Time (με έδρα το Μεγάλη Βρετανία) με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Chris Cooper, εποπτεύει επιστημονικά τον σχεδιασμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων προσφέροντας την πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο του εκπαιδευτικού θεάτρου και δράματος.  

  2. Η ΜΚΟ Jian Xue (See & Learn – με έδρα το Πεκίνο) που ασχολείται με την ανάπτυξη και την εξέλιξη του Εκπαιδευτικού θεάτρου στην Κίνα, θα παραλάβει ολοκληρωμένο το πρόγραμμα ΔΗΙΑΝΕΙΡΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ και θα το υλοποιήσει με τους μαθητές του. Η εμπειρία αυτής της ανατροφοδότησης παρέχει κάθε φορά στον Μικρό Νότο πλούσιο υλικό, επαναξιολογώντας κάθε φορά το αποτέλεσμα της δράσης 
  1. ​​​Η  πολιτιστική πλατφόρμα GREECE IN USA στο πλαίσιο της ανάδειξης- προβολής των Ελλήνων καλλιτεχνών που εργάζονται στις παραστατικές τέχνες, τόσο στο αμερικανικό κοινό όσο και στην αμερικανική καλλιτεχνική κοινότητα συνεργάζεται με την ΑΜΚΕ Μικρός Νότος απώτερο στόχο τη συμμετοχή της σε ανάλογες δράσεις στην Αμερική. 
No Comments

Post A Comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.