Νέα

για το Αισώπου Κόμιξ! στο in.gr

H διαδραστική, μουσική παράσταση ΑΙΣΩΠΟΥ ΚΟΜΙΞ! εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση, με μουσική, με κίνηση, με δράση και θεατρικό παιχνίδι, με τραγούδια που ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους!

— για το Αισώπου Κόμιξ! στο in.gr

H διαδραστική, μουσική παράσταση ΑΙΣΩΠΟΥ ΚΟΜΙΞ! εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση, με μουσική, με κίνηση, με δράση και θεατρικό παιχνίδι, με τραγούδια που ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους! Παρουσιάζεται για 4η συνεχή χρονιά από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος, σε σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια του Πέτρου Δαμουλή, πάνω σε μια ιδέα και σε κείμενο του Τάσου Ράτζου. Η παράσταση στηρίζεται σε πέντε γνωστούς μύθους τους Αισώπου, που, επί σκηνής γίνονται αγνώριστοι, με ταχύτητα και εναλλαγές που θυμίζουν κάτι από… κόμιξ!

Τα παιδιά συστήνονται με τους ηθοποιούς αλλά και με τα μουσικά όργανα, τα οποία αναλαμβάνουν σημαντικό και ενεργό ρόλο πάνω στη σκηνή. Τύμπανα, κιθάρα, μεταλλόφωνο, καλίμπες, ξύστρα, μουσικές γαβάθες, καζού, δίνουν ζωντάνια και ρυθμό. Οι θεατές συμμετέχουν ουσιαστικά στην παράσταση, ζουν τα παθήματα και τα μαθήματα από τον κόσμο των ζώων και της φύσης, βιώνουν τις μεταμορφώσεις των ηρώων στους μύθους «Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας», «O Βοριάς και ήλιος», «Η αλεπού και ο κόρακας», «Ο λαγός και η χελώνα», «Ο ποντικός της πόλης κι ο ποντικός της εξοχής».

για το Αισώπου Κόμιξ! στο in.gr: https://goo.gl/belWsi

No Comments

Post A Comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.